Retourneren en herroepingsrecht

Retourneren

1. Bestelling retourneren

Niet blij met je ontvangen product(en)? Dat kan natuurlijk altijd en willen we graag voor je oplossen. Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden.

2. Ongebruikt en ongeopend

Zodra de retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een email. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt de retour afgewezen. 

3. Retourtermijn

Je kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat je de bestelling binnen hebt gekregen. Nadat de bestelling retour is verwerking ontvang je binnen enkele dagen een terug betaling.

4. Retourkosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de postdiensten deze berekend. Zorg dat je het pakketje met trackingscode verzend zodat je het pakketje altijd kan volgen. Vergeet niet om het retour bewijs goed te bewaren.

5. Niet vergeten

Heb je een cadeautje gekregen bij je bestelling? Houdt er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden, wanneer je door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde voldoet die aan het cadeautje verbonden is.

Herroepingsrecht

1. Algemeen herroepingsrecht

Onverminderd de uitzonderingen opgelijst in art. 3.2, kan de Consument de aankoop van het Product herroepen binnen de 14 kalenderdagen.

Voor goederen begint deze termijn te lopen de dag na de levering aan de Consument. Voor diensten daarentegen vanaf de dag na het afsluiten van de Overeenkomst. De Consument is voor deze herroeping noch de betaling van een boete, noch de opgave van motief verschuldigd.

Om rechtsgeldig zijn herroepingsrecht uit te oefenen dient de Consument de Verkoper per aangetekende post of via e-mail aan ellytsiobbel@gmail.com mee te delen dat hij afziet van de aankoop.

De Verkoper heeft steeds het recht om deze herroeping te weigeren indien bij de terugzending ervan blijkt dat het Product sporen van schade, gebruik óf van slijtage vertoont. In elk geval dienen naast het Product ook alle meegezonden documentatie, en verpakkingsmateriaal te worden gevoegd bij de terugzending.

De kosten en het risico verbonden aan het terugzenden van het Product zijn ten laste van de Consument. De adresgegevens van het depot, waarnaar de Consument bij een eventuele herroeping het product dient terug te zenden zijn: Geerstraat 5 9681 Nukerke.

Bij het uitoefenen van dit herroepingsrecht zal de Verkoper aan de Consument binnen de 30 dagen na de ontvangst van de herroeping én de teruggave van het Product, het aankoopbedrag van het geretourneerde goed of dienst terugbetalen onder aftrek van de eventuele gemaakte kosten (o.m. transport, eventuele cadeauverpakking, verzekering, aanvullende diensten, enz..).

2. Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Voor de volgende Producten beschikt de Consument niet over een herroepingsrecht :

van diensten waarvan de uitvoering met instemming van de consument begonnen is vóór het einde van de herroepingstermijn uit art. 1;

Producten die volgens de specificaties van de Consument zijn vervaardigd, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn

Eens een product geopend is, kan deze niet worden teruggestuurd en/of gecrediteerd.

De levering van goederen die snel bederven of met een beperkte houdbaarheid, in het bijzonder doch niet beperkt tot de op de website verkochte levens- en voedingsmiddelen.

De levering van goederen die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;  dagbladen, tijdschriften en magazines

Belgisch ontwikkeld & geproduceerd labo Lov’elly Skin is een exclusief label. Pure ingrediënten en unieke samenstellingen maken deze lijn zo bijzonder. De zalige texturen en subtiele natuurlijke aroma’s zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen.

Samen dragen we zorg voor je huid.

Contacteer ons

BE 0883 607 147