een compleet concept

Lov'elly Skin Partner worden?

Partnership

Lov’elly Skin is steeds op zoek naar enthousiaste professionals die graag meestappen in ons verhaal.

Wil je jouw business boosten door een gamma exclusieve huidverzorgingsproducten aan te bieden in jouw kapsalon, nagelstudio, boetiek, hotel, ...? Wil je jouw klanten de mogelijkheid bieden om op jouw locatie een efficiënte huidverbeteringsbehandeling te boeken?

Contacteer ons en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ondersteuning

Lov’elly Skin staat garant voor persoonlijke service,opleiding en advies op maat. We verzorgen huidadviesdagen waarbij we jouw klanten een professionele en individuele huidanalyse bieden. Jullie verkoop wordt zo gestimuleerd en daarbij helpen we ons gamma bekend te maken. Bij het startpakket voorzien we een aantrekkelijke toonbankpresentatie en prachtige brochures. Ons doel is om samen met onze partners te kunnen groeien en bloeien tijdens een langdurige samenwerking.

Een compleet concept

Heb jij reeds een bloeiend kapsalon,nagelstudio of boetiek en wil je graag je omzet vergroten door huidverbetering aan te bieden? Stap mee in het verhaal van Lov’elly Skin en word een verdeelpunt van dit belgisch topgamma. Onze innovatieve cosmeceuticals zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en huidtypes. Als je over voldoende ruimte beschikt kunnen wij ook huidbehandelingen uitvoeren op jouw locatie.

Opleidingen

De Lov’elly Skin behandelingen maken gebruik van geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur die een doorgedreven kennis vraagt. Heb jij een geschikte ruimte beschikbaar en wil je op termijn graag zelf behandelingen uitvoeren? Contacteer ons dan zeker voor een afspraak om de opleidingsmogelijkheden te bespreken. Wij garanderen bovendien exclusiviteit in jouw regio.

Belgisch ontwikkeld & geproduceerd labo Lov’elly Skin is een exclusief label. Pure ingrediënten en unieke samenstellingen maken deze lijn zo bijzonder. De zalige texturen en subtiele natuurlijke aroma’s zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen.

Samen dragen we zorg voor je huid.

Contacteer ons

BE 0883 607 147