Persoonlijke aanpak op maat

Onze behandelingen

Volgende huidproblemen kunnen succesvol aangepakt worden: 

Heb je last van acné, vermoeiende of doffe huid, fijne lijntjes en rimpels? Of eerder huidverslapping, pigmentatie, couperose, rosacea, littekens?
Wij helpen graag en beogen optimale resultaten. Ook reactieve, gevoelige huiden kunnen wij zeker tot rust brengen. 

Heb je twijfels over jouw huid? Stuur ons via whatsapp en wij adviseren graag.
 

Voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing

Wij werken graag héél persoonlijk en met oog op huidverbetering.  De ideale combinatie bij Lov’elly Skin bestaat uit een professionele analyse van de huid, aangepaste thuisproducten afgewisseld met een regelmatige cabinebehandeling. Hierbij gebruiken wij hoogwaardige medische toestellen gecombineerd met cosmeceuticals. Dit zijn hoogwaardige producten waarbij de hoeveelheid actieve werkende ingrediënten hoger en geconcentreerde is dan bij cosmetische productlijnen.  Neem contact voor een eerste vrijblijvende huidanalyse. Wij bekijken samen de bezorgdheid van jouw huid.  

Onze werkwijze

REDUCTIE VAN RIMPELS EN FIJNE LIJNTJES

LED-therapie

Het licht stimuleert de uitwisseling tussen de celwand en verhoogt de bloedcirculatie. Verhoogde celregeneratie, verbeterde bloedcirculatie en simulatie van de collageen- en elastineproductie zorgen voor een anti-aging effect met reductie van rimpels en fijne lijntjes.

Het zorgt eveneens voor een snellere genezingstijd. De huid ziet er jonger, stralender en gezonder uit binnen de 3 tot 6 weken na het beëindigen van de kuur. Voor een optimaal resultaat raden wij bij Lov’elly Skin 5 tot 6 behandelsessies aan.

Chemische peelings

De wetenschappelijk geavanceerde formules met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten beogen huidverbetering aangepast aan de verschillende huidtypen.

Deze peelings zorgen voor de behandeling van een brede waaier huidaandoeningen zoals leeftijds- en UV-geïnduceerde huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, ernstige droogheid, littekens en andere. Ook voor acné kunnen we zorgen voor verbluffende resultaten.


+ GLYCOL PEELING

+ AMANDEL PEELING

+ LIPOFIELE SALICYL PEELING

+ LACTAAT PEELING

+ MODIFIED JESSNER PEELING

Huidverjonging aan de hand van

Microneedling / Cerepen

Microneedling leidt tot reorganisatie van oude collageenvezels en productie van nieuw collageen en elastine wat leidt tot het effect van huidverstrakking.

Dit is een techniek waarbij fijne gesteriliseerde naaldjes de huid doorprikken. Dit activeert de wondgenezingsmechanismen zonder daarbij de epidermis te beschadigen.
Benieuwd wat dit voor jouw huid betekent? Maak een afspraak.

Synergie tussen technologie en cosmeceutica

Cerefino

Instrumentele cosmetische apparaten die technologieên gebruiken om de huidpenetratie van actieve ingrediënten bevorderen, maken het mogelijk om een breed scala aan behandelingen aan te bieden.


+ HYDRODERMABRASIE

+ ZUURSTOFINFUSIE

+ SONOPHORESE - ULTRASONE

+ RADIOFREQUENTIE / BI-POLAIR

+ COLD HAMMER

Interesse in een behandeling of huidanalyse op maat?

Contacteer ons gerust voor een afspraak en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Belgisch ontwikkeld & geproduceerd labo Lov’elly Skin is een exclusief label. Pure ingrediënten en unieke samenstellingen maken deze lijn zo bijzonder. De zalige texturen en subtiele natuurlijke aroma’s zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen.

Samen dragen we zorg voor je huid.

Contacteer ons

BE 0883 607 147